Schoonheidssalon Wilnis

HUID / VERBETERING

Intake & behandelplan

Geen een huid is hetzelfde. Elke behandeling wordt daarom persoonlijk aangepast op jouw huid. De behandeling  begint met een intake/behandelplan zodat we een behandeling krijgen die aangepast is op wat jouw huid nodig heeft! Ook krijg je advies over de thuisproducten die je kan gebruiken zodat het effect optimaal wordt, maar ook voeding en andere aspecten die te maken hebben met de huid. De gezondheid van je huid komt van binnen en van buiten.  De behandelingen zijn ook geschikt voor mannen. Huidverzorging en verbetering is voor iedereen!

Wil je iets toevoegen aan een behandeling, zoals waxen/verven, dan kan je extra modules bijboeken.

Werkwijze alpha- h

  • Alpha-H richt zich op huidverbetering en werkt met hoge percentages glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptide , vitamine A/B/C/E. Dit zijn de meest gewaardeerde ingrediënten onder dermatologen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Waar mogelijk worden natuurlijke ingrediënten gebruikt!
  • Alpha-H werkt dieper dan alleen de oppervlakte i.t.t. drogisterijproducten, hierdoor is er sneller resultaat te boeken. De producten bevatten geen onzin vulstoffen zoals minerale oliën. Vaak worden deze wel toegevoegd in drogisterijproducten, omdat dit goedkope ingrediënten zijn. Deze ingrediënten doen meer fout dan goed. Een product moet veel meer kunnen dan de huid alleen zacht maken
  • Door de lage pH-waarde van sommige producten komt de huid uit haar comfortzone en vindt er huidverbetering plaats.
  • Vergelijk huidverbetering met naar de tandarts gaan, daar krijg je ook geen mooie tanden mee door 1 x per jaar langs te gaan. Soms zijn aanpassingen nodig in je huidroutine of als je last hebt van acne ook in je voeding.
  • Elke behandeling bevat onzuiverheden verwijderen. Mocht je hier erg last van hebben dan wordt de Acne Clear Treatment aangeraden.

 

Pro-X-Gel Peeling

Krachtige 30% Glycolzuur peeling met hyaluronzuur en botanische extracten. Zorgt voor een diepe exfoliatie van dode huidcellen en triggert om nieuwe jonge huidcellen aan te maken. Deze peeling wordt ook wel de all-in-one peeling genoemd. In te zetten bij acne, (acne)littekentjes, anti-ageing, vochtarmte, grove poriën, pigmentatie en onderhuidse roodheid.

Precicion Peeling

Krachtige 40% fruitzuren peeling met 20% salicylzuur, 10% amandelzuur en 10% melkzuur. Deze combinatie is in het bijzonder geschikt voor de probleemhuid. (Acne)littekens, hyperpigmentatie, grove poriën en overmatige talgproductie worden intensief aangepakt.

Microneedling

Bij microneedling wordt met behulp van de dermapen met minuscule naaldjes, die zeer snel op en neer bewe- gen, microscopisch kleine gaatjes in de huid gemaakt. Dit stimuleert de aanmaak van het lichaamseigen collageen, elastine en hyaluronzuur waardoor fijne lijntjes, rimpels, stria, (acne)littekens, grove poriën en huidverslapping verminderen. De behan- deling wordt ook wel Collageen Inductie Therapie (CIT) genoemd. De pen kan in diepte en snelheid versteld worden, waardoor de behan- deling volledig aangepast wordt aan jouw huid.

Bindweefselmassage

Tot ons 25e a 26e levensjaar maken we volop collageen, elastine en hyaluronzuur aan in de huid. Naarmate we ouder worden, neemt dit af. Door middel van bind- weefselmassage gaan wij de huid weer verjongen. De massage wordt uitgevoerd op de onderste huidlaag (bindweefsel). Door verschil- lende grepen toe te passen, zorgen we voor verstrakking, opvullen van fijne lijntjes en rimpels, afvoeren van af- valstoffen (verklevingen), verbetering opname van voedingsstoffen, contouren verstrakken en algehele anti-ageing. Bindweefselmassage dient altijd in kuurverband te worden ondergaan.

 

Comfort zone behandelingen: 

Face Essence behandeling [ ]  Ontspannende well-beiing gelaatsbehandeling.

Face Essence is gericht op het welzijn van top tot teen en omvat een volledige behandeling. Zo wordt je huid gereinigd en gepeeld met heerlijke producten van Comfort Zone en eigentijdse massage technieken. Verder worden je gezicht, nek, decolleté en schouders aandachtig gemasseerd door middel van een massage met Indiase invloeden. Tijdens een verzorgend masker geniet je van een ontspannen hoofdhuidmassage. De behandeling wordt afgesloten met een passende dag verzorging.   €47,50

Bij aanvang zal de beautyspecialiste één van de onderstaande opties adviseren, afgestemd op uw huidconditie.

 

Hydramemory- hydraterende gezichtsbehandeling

Aromatic beauty -touch- een ont stressende behandeling

Recover touch – herstellende en voedende behandeling.

 

Face Balance behandeling [ ] Unieke wellness behandeling, gericht op de huidverbetering.

Maak kennis met onze  Balance wellness gezichtsbehandeling, waarbij je huid wordt gereinigd. U ontvangt een cel vernieuwende peeling of foliërende scrub. Wenkbrauwen worden gemodelleerd en onzuiverheden verwijderd. Geniet van de unieke massage met Indiase invloeden van gelaat, nek schouders en decolleté.  verzorgend of voedend masker. Tijdens het masker ontvangt u een hoofdhuid of arm of voetmassage. De behandeling wordt afgesloten met een passende dag verzorging. €67,50

Onze Balance behandelingen:

Active pureness – zuiverend en talgklier normaliserend

Skin resonance- versterkende en weerstand verhogende couperose behandeling. Geschikt voor de meeste gevoelige huidtypes

Absoute pearl- egaliserende zuurstofrijke behandeling. speciaal voor pigmentatie problemen, rokershuid, slecht doorbloede huid en een huid met littekenweefsel.

Skin regimen  [ ]   Your approach to Longevity

Tijdens deze exclusieve anti-aging behandeling wordt de huid niet alleen gereinigd en intensief verzorgd, maar worden ook oneffenheden verwijderd. Een masker met actieve ingrediënten stimuleert de huid. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van een peeling van fruitzuren die een cel vernieuwende werking hebben, zodat fijne lijntjes en rimpeltjes verzachten. Tevens krijgen het gelaat, de nek en decolleté een intensieve bindweefselmassage.  €85.-

 

Anti -aging behandelingen [ ]   Your Corrective Solutions

[Sublime Skin Double Peel] 45 min € 60,00
De innovatieve double peel facial bevat een sterke blende van melkzuur, AHA en vitamine C. Ideaal voor een huidconditie die teveel talg produceert en oneffenheden, fijne lijntjes, dofheid en hyperpigmentatie vertoont. Deze intensieve peeling verwijdert veilig en effectief de dode huidcellen van de epidermis, wat resulteert in een verhelderde, vitale en zachte huid.

[Sublime Skin Active Lift] 60 min € 87,00
Effectief liftende facial voor verslapte gelaatscontouren van bijvoorbeeld het jukbeen, de kaaklijn, de hals en het decolleté. Het exclusieve watervrije Aan woordenlijst toevoegen met vitamine PP en hexapeptide 8 verbetert de zuurstoftoevoer in de huid voor een direct liftend effect. Incl. modelleren wenkbrauwen, verwijderen van de onzuiverheden.

[Sublime Skin Deluxe Lift] 75 min € 97,50
Een state-of-the-art anti-aging gelaatsbehandeling welke de regenererende werking van de double peel facial combineert met het innovatieve, verstevigende tweefasemasker, van de active lift facial. De combinatie resulteert in diepe celregeneratie en herstructurering van de gelaatscontouren. Geadviseerd voor huidcondities met duidelijke tekenen van veroudering, hyperpigmentatie, doffe huid.  incl : Japanse Kobido bindweefselmassage, modelleren wenkbrauwen, verwijderen van de onzuiverheden. 

 

 

Beauty lounge Bellissimo

Dorpsstraat 31
3848 AE Wilnis

0297287182
[contact-form-7 404 "Not Found"]