Schoonheidssalon Wilnis

manicures

Say Hello to the future!

Shellac is de revolutionaire, gepatenteerde UV3- technologie die de beste kwaliteiten van Brisa UV-gel en Colour&Effects nagellak combineert.

Een echte innovatie, die niet loslaat en zorgt voor een langdurige kleur. Shellac breng je aan als een lak. Dus geen potjes, alleen een flesje en een kwastje.                                                                                                                                                                                                          Shellac is te verwijderen in 10 minuten! Zonder vijlen. Zonder frezen. Het resultaat? minimaal 14 dagen lang een fantastische hoogglans die je niet wil opgeven

In onze salon werken wij met de producten van het absolute topmerk CND. De producten van CND -de uitvinder van de kunstnagel- worden door professionele nagelstylisten geprezen en jaar na jaar uitgeroepen als beste ter wereld.

Shellac € 27,50                                                                                           shellac hello

French+ €5,-

verwijderen €10,-. ( gratis i.c.m. nieuwe shellac )

shellac+ CND manicure € 42,50

CND manicure ex lakken €20.-

CND manicure incl lakken €30.-

 

over CND.

CND, de uitvinder van het shellac / soak off systeem, heeft zich sinds de oprichting in de 70er-jaren niet alleen staande weten te houden maar is sindsdien altijd de meest vooruitstrevende en toonaangevende fabrikant in de nagelbranche geweest. Het onderzoekslaboratorium van CND wordt door de hele nagelindustrie gezien als de beste in de wereld. CND is al jaren aanwezig op de catwalks tijdens de modeweken in Parijs, London en New York.

Gellak is een belangrijke trend en vernieuwing in de wereld van de nagels en kunstnagels. Wij werken uitsluitend met de beste producten van het wereldbekende no.1 merk CND.

 

Beauty lounge Bellissimo

Dorpsstraat 31
3848 AE Wilnis

0297287182
[contact-form-7 404 "Not Found"]