Schoonheidssalon Wilnis

BODY

Iedereen ervaart zo nu en dan het ongemak van vermoeide spieren en pijnlijke gewrichten of een druk dagelijks leven. Een lichaamsbehandeling staat garant voor een heerlijk gevoel, die lichaam en geest van nieuwe energie voorziet.

Body touch massage.

Een ontspannende manuele massage. Het is bekende dat stress en vastzittende spieren de kans op vervelende aandoeningen vergroot. Als je jezelf regelmatig een ontspanningsmassage gunt, help je je lichaam in balans te houden en kun je beter omgaan met spanning en vermoeidheid

Deep touch massage.

Een intensieve manuele massage die zich richt op de fysieke conditie van de spieren. De intensieve knedingen en strijkingen bevorderen de doorbloeding waardoor blessure- en spierpijn veroorzakende afvalstoffen sneller kunnen worden afgevoerd.

Hot stone massage.

Een eeuwenoude massagetechniek om een therapeutisch effect op lichaam en geest te creëren. De massagetechnieken zijn een combinatie van warme basaltstenen en diepe manuele technieken met aromatische oliën.  Deze massage heeft als resultaat een diep ontspannende werking op lichaam en geest en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd.

Sabaaydi massage.

Een oosterse massage met warme originele Thaise kruidenstempels en aromatische oliën. De Thaise kruidenmix bevat o.a. Borneol & Camphor, Citroengras, het blad en de vrucht van de kaffier, Tumeric en kaffir limoen.

de Sabaaydi massage brengt verlichting bij spierpijn, allerlei vormen van reuma, jicht en spierdystrofie, Het bevordert het afvoeren van afvalstoffen bij verzuring van het lichaam, bij afvallen, vasthouden van vocht, oedeem. Het heeft een reinigend effect op de organen en werkt ader wand verstevigend. Het is ook heilzaam bij slapeloosheid, hoofdpijn en verkoudheden.  Door middel van deze Sabaaydi-massage komen onderliggende blokkades vrij en gaat de energie weer stromen.

Aromasoul scrub massage.

Tijdens deze lichaamsbehandeling word u lichaam masserend gescrubd, door middel van terugkerende rituelen uit 4 verschillende thema’s : Oriëntaals, MediterraanS, Indiaas of Arabisch. elk van de 4 thema’s kent har specifieke geurtonen en rituelen.

 

 

 

 

Beauty lounge Bellissimo

Dorpsstraat 31
3848 AE Wilnis

0297287182
[contact-form-7 404 "Not Found"]