Schoonheidssalon Wilnis

WATER SOUL ECO FRIENDLY

[ comfort zone ] lanceert nieuwe toevoegingen aan eco-friendly Water Soul lijn

Het is het perfecte moment om je lichaam én de natuur een beetje extra aandacht te geven, zodat je met een goed gevoel de zomer tegemoet gaat.

De biodiversiteit van de oceaan is de sleutel om de balans van ons klimaat te reguleren. Hierin spelen koraalriffen een belangrijke rol, ze bieden een schuilplaats en voedingsstoffen voor vele diersoorten.Jaarlijks komt er 4000 tot 6000 ton zonnefilter van onze zon-bescherming in het water terecht. Zonnefilters als oxybenzone, octinoxaat en zinkoxide tasten het koraal aan. Vervuiling en opstapeling van zonnefilters kunnen het aquatische ecosysteem negatief beïnvloeden en dragen daarmee uiteindelijk bij aan het broeikaseffect. In de afgelopen 30 jaar is een derde van de koraalriffen verloren gegaan.

Afgelopen jaar lanceerde [ comfort zone ] al haar eco-friendly zon-bescherming genaamd Water Soul. Hét zon-product dat vrij is van vervuilende filters en daarmee niet schadelijk voor het leven in de oceaan.

Naast de huidige Eco Sun Cream SPF 30, lanceert [ comfort zone ] dit jaar 3 nieuwe toevoegingen aan de Water Soul lijn: een Eco Sun Cream SPF 50,  een Eco Shower Gel én een kalmerende en verfrissende Aloë gel.

Beauty lounge Bellissimo

Dorpsstraat 31
3848 AE Wilnis

0297287182
[contact-form-7 404 "Not Found"]